Kiezen.

Kiezen is leuk. Gisteren hebben we verf gekocht voor het bureau, en ook behangpapier besteld voor een muur in de slaapkamer. Volgende week is dat dan binnen en dan kunnen we ook daarbij de verf kiezen.

behang

9 thoughts on “Kiezen.

 1. In de slaapkamer? Lijkt me eerder een motiefje voor een kinderkamer.
  *Winkwink*
  Grapjeuh! Ik zie Henk al met zijn ogen draaien.
  😉

 2. Oeps, ook niet meteen mijn ‘stijl’. Als ik er te lang naar kijk, is het net of ik een beetje dronken word. Maar euh, smaken verschillen en het is eens iets anders!

 3. Dag,

  Ik vind het behang heel mooi. Ik ga het als achtergrond gebruiken voor een uitnodiging. Nu ben ik op zoek naar een groter stuk dan de afbeelding van op de site. Voor de aankleding van mijn tentoonstelling. Kan u me misschien meer info geven over het merk van het behang. Of heeft u misschien nog een rol over????

  alvast bedankt,
  Cindy uit België

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *