Mijn loebas.

Mijn wederhelft speelt op de Gentse Feesten zijn “Loebas” na lange tijd eindelijk nog een keer in het Gentse. Op zaterdag 21 juli in de Torrepoort (tussen de poel en pole pole) om precies te zijn. En bij deze maak ik dus even schaamteloos reclame. Dat mag, want het is mijn lief. Ha!

Kaartjes kosten slechts 9 euro en zijn te bestellen bij het uitbureau, meer bepaald op deze link.

Breng uw maten mee.

2 thoughts on “Mijn loebas.

  1. Nondemillenondegodverenzoverder! We kunnen weer niet wegens die ochtend vertrokken op onze-eerste-reis-met-ons-alledrie-in-zeven-jaar! En ik zat er al naar uit te kijken dat hij nog eens naar Gent kwam spelen! En het ergst van al is, dat die vloek van daarnet totaal niet heeft opgelucht. Wacht, ik probeer het eens LUIDop…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *