Ik ben een wandelende neurose.

Daarnet naar het nieuwe huis geweest, voor een keer alleen, want lief heeft zowat een triljoen examens te verbeteren deze week. Bij het vertrek ben ik vier keer moeten terugkeren: één keer om te kijken of ik de achterdeur op slot had gedaan en 3 (drie!) keer om na te kijken of de elektriciteit uitgeschakeld was.

Een mens zou gelijk denken dat ge na één keer gerust zijt, maar ho maar. Ik word soms ongelooflijk moe van mijn eigen jong.

5 thoughts on “Ik ben een wandelende neurose.

  1. ja, van wie zou je dit hebben ?
    als wij op reis gaan, ga ik 3 x kijken of alle ramen dicht zijn, 3 x kijken of de koffiezet wel uit is ipv gewoon het stopkontakt uit te trekken. en zo kan ik er nog een paar opnoemen. Tot je pa zich kwaad maakt en hij nog eens de toer doet om mij gerust te stellen.
    Als we dan op onze bestemming komen vraag ik altijd ” ben je nu wel zeker dat de koffiezet uit is thuis ?… blik van papa zegt dan genoeg ” MOND DICHT “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *