Tussen de lijnen.

We zijn aan het schilderen, jawel. Sinds dit weekend om precies te zijn. En als alles een beetje meezit kan ik volgende week foto’s tonen van een afgewerkt bureau.

Gisteren kwamen Joke en Tom langs, aangezien ze toch in de buurt waren nadat ze huizenkijker hadden gedaan in wat misschien wel hun nieuwe woonst wordt. Joke had het huis nog niet gezien en kreeg dus een volledige rondleiding. De beginnende schilderwerken ontlokten de juffrouw echter de opmerking:

Het is wel een onconventionele kleurkeuze.

De filantroop in mij zou zeggen dat ze het origineel vond. Spijtig voor haar dat mijn innerlijke misantroop al jaren veel bodrams eet en er dus kloek opstaat, tegenwoordig. Waardoor ik dus concludeerde dat ze het niet mooi vond. Of op zijn hoogst raar.

Het was precies weer gelijk die keer dat ze mijn vriendin gemiddeld noemde. Tsk.

3 thoughts on “Tussen de lijnen.

  1. ‘t Was te peizen dat dit ooit in de internetanalen ging terecht komen.

    Een verfkleur genaamd “Groene Thee” (ofzoiets) kan niet anders dan origineel zijn, dat spreekt.
    Mijn muren in mijn bureau zijn Sahara; ooit zeiden ze daar afgebleekt oranje tegen. Ook kleuren evolueren gelijk.

    Bij deze toch maar eens zwart op wit: ik vond het onconventioneel, in de zin van gewaagd en geslaagd 😉
    Veel beter dan die roodzwarte voodoopoppetjes kamer daar.

  2. Allemaal goed en wel, maar ik blijf wel gemiddeld. En daar lijkt mij weinig origineel, onconventioneel, gewaagd of geslaagd aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *