Hollanders in Marke.

Vandaag voor het eerst in een paar weken een aantal uur vrij genomen (nadat er deze ochtend eerst infovoormiddag op school was en we daarna nog een laagje verf op de slaapkamermuren hebben gelegd) en wel voor humorologie in Marke. Een fijn festival is dat, waar je een hele hoop comedians kan zien, allemaal dicht na elkaar.
Wij gingen vandaag speciaal voor de Nederlanders. Daniel moest er spelen, dus dat was een mooie gelegenheid om hem en zijn vrouw nog een keer te zien. Zijn optreden, in duoprogrammatie met Philippe Geubels, was meteen ons eerste van vandaag. Vanavond afgesloten met een uitstekende Katinka Polderman, die u zeker eens moet gaan bekijken als u daar de kans toe krijgt. Het absolute hoogtepunt van de dag was echter de man van het tweede optreden dat we zagen:Ronald Goedemondt. Winnaar van Cameretten in 2003 en nu op tournee met zijn tweede programma, “Ze bestaan echt”. We hebben Spek, zijn eerste, op DVD en we wilden dit absoluut zien. En terecht, zo bleek: ik ben tachtig minuten volledig meegesleept door zijn schitterende vertelstijl en zijn bij momenten hilarische verhalen. Zwaar onder de indruk, inderdaad en dan ook een voorstelling die ik aan iedereen zou aanbevelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *