Laatste weekend.

Volgende week vrijdag verhuizen we en dit is het laatste weekend in ons oude huis, en dat is best vreemd eigenlijk. De laatste dagen in wat altijd ons eerste huis samen zal zijn.

Nu moet u weten dat verandering niet echt my favourite thingie is. Veranderingen maken me onrustig, bij momenten zelfs paniekerig en dat is niet altijd even aangenaam voor mijn omgeving. Toen we gingen samenwonen, bijvoorbeeld, heb ik een week voor de verhuis in mijn tijdelijke waanzin verkondigd aan mijn lief dat dat samenwonen toch geen goed idee was. Tenzij in mijn toenmalig appartement, eventueel, maar zeker niet in het huis dat we hadden gehuurd. (Ja, ik vraag mij ook soms af hoe hij het volhoudt)

Edoch: deze keer, niks van dat alles. Ik heb helemaal zin in de verhuis, en in ons nieuwe huis. Het is immens leuk om een geheel eigen plek te hebben en daar zo onconventioneel als ge wilt in te doen. Bovendien is het vooruitzicht *niet* in de Feestenzone te wonen als het begint volgende week, bijzonder aangenaam.

Verhuizen. Bring it on. Ik popel.

4 thoughts on “Laatste weekend.

 1. Na een paar jaar huurwoning in Gentbrugge wonen wij nu al een jaar of twee in Aalst. Maar toch heb ik nog altijd goesting om in ons vorig huis eens binnen te gaan en te kijken hoe de “nieuwe” het hebben ingericht.
  ps. als je ‘s nachts in het pikkedonker op de tast naar wc kan gaan zal je weten dat je echt je draai hebt gevonden in het nieuwe huis! Good luck bij de verhuis

 2. Dat “onconventioneel” zijn , is bijzonder geslaagd.
  Succes voor vrijdag en hopelijk vinden jullie nog even tijd (en willen de weergoden mee) om te genieten van het dakterras in jullie “oude” huis .

 3. Mijn lief vertelde me gisteren (na het aanschouwen van uw verbolgenheid over het veranderen van de ingang van blue note) dat ge een beetje autistisch waart. Now I see why : )

  Wij beginnen vanavond dan toch maar eens dingen in dozen te steken…

  Wel vreemd, verhuizen naar een huis dat zo erg van iemand anders is/geweest is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *