Los.

Vandaag heb ik de situatie losgelaten. Het was dat of een zenuwinzinking. Dus neen, niet al mijn kasten gaan geschilderd zijn voor de verhuis. En niet alles zal geretoucheerd zijn tot op de milimeter.

Een beetje slapen, dat ga ik wel doen.

2 thoughts on “Los.

  1. Groooot gelijk perfectionistjes , er is op die korte tijd al zoveel gedaan en jullie hebben nog lang vakantie en daarna ook nog alle tijd om alles naar jullie zin te maken .Zaterdag met jullie meubels al een beetje op hun plaats hebben jullie zeker al een thuis-gevoel en dan helemaal loslaten en Gentse feesten!!!!
    Slaapwel !

  2. Groot gelijk, hebt ge. Ge leert het met ouder worden (en door kinderen te krijgen) dat perfectioneisme af en toe los te laten. Of van uw lief. (Zo ging dat bij mij). Af en toe eens niet alles perfect hebben, en daar helemaal gelukkig mee zijn. En geen schuldgevoel hebben. Het maakt van u een rustiger mens. En een gelukkiger mens. Santé, i., en tot vanavond, op BlueNote.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *