Trots.

Mijn hart zwelt van trots als ik zie wat er op het project de laatste dagen al is verschenen en de manier waarop er aan verslaggeving wordt gedaan. De mooiste foto’s, de beste reviews, het meest volledige Gentse Feesten-nieuws: we are doing it baby.

Even ter verduidelijking: de Gentse Feesten worden in goede banen geleid door de dagelijkse redactie, maar we kunnen voor de Gentse Feesten ook rekenen op een dikke vijftig vrijwilligers, die de stad afschuimen op zoek naar nieuws en mooie beelden. Op onze infovergadering voor die mensen, overlaatst, was ik al helemaal aangedaan: zoveel volk, zoveel enthousiasme…ge kunt u niet voorstellen hoe dat voelt. En als ik nu zie hoe alles zo mooi binnenstroomt, hoe Michel en Joke de dingen gezwind online gooien, hoe Huug en Britt nu ook van filmkes doen en hoe de mails op onze interne mailinglijsten over en weer schieten, dan kan ik alleen maar immens trots zijn.

Aan alle medewerkers: jullie zijn fantastische mensen. Merci!
Aan alle kerygma-lezers: hup, naar Het Project. En laat vooral niet na eens een commentaarke te schrijven, dat is altijd wijs.

11 thoughts on “Trots.

  1. ‘t Is zoveel dat ik niet kan volgen, nu dat ik net eens wat minder tijd heb. Help, 34 ongelezen artikels! *rept zich naar Gentblogt*

  2. En superleuk voor mensen die niet op de feesten kunnen zijn en het dan toch ahw life kunnen meemaken.Schitterend werk !

  3. Gent blogt is vast en zeker de plek om het meest volledige feestennieuws te lezen en de grootste verzameling sfeervolle foto’s te bekijken!! Proficiat aan het hele team.

  4. Het is een eer om te mogen meewerken! Het is wel niet evident om ook nog commentaren te schrijven als je hele dagen op de Feesten zit om vanalles te bekijken, daarover dan thuis artikeltjes schrijven, de mails volgen (nog nooit zoveel mails gekregen) en de vele artikels op gentblogt lezen! (en dan willen mijn arme bloedjes van kiendjes af en toe ook nog iets te eten krijgen of een proper t-shirtje aandoen ;-)).
    Hoe is het trouwens in uw nieuwe woonst, zo in onze buurt?

  5. 1 woord: indrukwekkend! De manier waarop Gentblogt de feesten in woord en beeld brengt is gewoonweg indrukwekkend. Pet af!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *