Vervloekt.

De Gentse Feesten, dat is een vervloekt oord van verderf, zeg ik u. En dan hebben we nog de ijzersterke discipline gehad om niet naar de vlasmarkt te gaan (vlasmarkt = verboden terrein tot na de show van lief, zaterdag).

En ah ja, hoe gaat dat allemaal. Ge eet uitgebreid met mensen die ge te weinig ziet, ge gaat naar de feestenzone, ge komt oude bekenden tegen, ge drinkt pintjes, ge babbelt, ge slentert rond, babbelt nog een beetje, giet nog wat bier in uw hoofd. En voor ge het weet is het half vijf en krijgt de kat zijn eerste kennismaking met de koer en de buurtkatten.


post

9 thoughts on “Vervloekt.

  1. En..waarom verboden terrein? Nuja, ik heb reeds verkondigd dat ik een bloedhekel heb aan de Vlasmarkt. Jullie zijn eigenlijk te knap voor zo’n oord voor lelijkaards!

  2. Jaja, ik weet dat er nog toffe mensen naartoe gaan, dus wat ik zeg geldt voor iedereen die ‘k graag heb. Maar het stinkt er wel, naar lelijke mensen, sigaretten, oud bier en mannelijke geslachtsdaadrijpe hormonen..

  3. Huh…mocht ik overdrijven, ik zit een misantropische en asociale fase. Maar toch: poetsen met Detol na de Vlasmarkt, ‘t is een aanrader!

  4. Uitgebreid eten. Wat een understatement.
    Ik ben nog aan het herkauwen.

    Ja Henk, ik ben een koe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *