Joker CD.

Op weg naar Holland gisteren in de auto, hebben we een beetje naar de Joker-CD zitten luisteren. Het moet een vreemd zicht geweest zijn, hoe we allebei zaten te gieren van het lachen voor het rode licht. De mensen in de auto’s naast ons keken alleszins een beetje raar.

Conclusies na wat we gehoord hebben:

Xander heeft de Meetjeslandse eer bijzonder goed gered. En super ook dat hij blijkbaar nog weet hoe fotosynthese werkt. De biologielessen zijn niet voor niks geweest, hoera!
– Ik wil dringend Thomas nog eens aan het werk zien
– Als ge “Bij Mij Zijt Ge Veilig” woord voor woord kunt meezeggen, hebt ge het net een keer te veel gezien, denk ik.

Merci Xander voor het cadeautje, ge zijt een engel. Much appreciated!

(U kunt de CD trouwens nog kopen voor 5 luttele euro’s in The Joker zelve)

One thought on “Joker CD.

  1. Heb mij ook al belachelijk gemaakt door met Manuel in de auto naar de cd te luisteren en dan maar gieren op de E19 naar Antwerpen. Erbij zijnd op de opnames (ja duhu, anders had ik er geen foto’s van kunnen nemen natuurlijk) en dus alles al gehoord te hebben, toch nog beginnen lachen. Zalig.
    Xander gaat er los overheen en warmt iedereen op. Thomas zet één van zijn betere acts neer, Alex een goeie best of, Wim balt een avondvullende show samen in pakweg 12 minuten, Bert brengt een hilarisch bezoek aan de gemeentelijke administratie in een brusselse gemeente en Nigel kankert nog eens over de maatschappij. Meer moet dat niet zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *