Hopla.

Zo. Na drie weken pauze sinds de verhuis, waarin we enkel dozen hebben uitgepakt en dingen opgehangen, zijn we — renovatiegewijs — gisteren opnieuw begonnen. Lief heeft de lichtsluis afgebroken op de zolder (een vreemde constructie van plaaster en houten latjes, dat licht van het dak naar een glasraam trekt in de gang) en daar alles opgeruimd, zodat de zaken klaarstaan voor de dakwerker donderdag.
En ik ben aan mijn kast begonnen, jawel. Alles netjes afgeplakt, een eerste laag primer, afgeschuurd en een tweede laag primer. Als ik zin heb zou ik vanavond zelfs nog een laagje lak durven leggen.

Terwijl ik dan toch bezig was heb ik ook een dressaoirkastje dat we recent in de kringloopwinkel hebben gevonden een primer gegeven, zodat ik het later deze week kan meelakken. Het is een experiment en ik heb er geen idee van of het gaat lukken, maar het heeft natuurlijk maar 5 euro gekost, dus mislukking is geen ramp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *