Homarus, I love you.

Bruno heeft er een heus project van lopen, en ik kreeg mijn trilogie voor onze dertigste verjaardag van lief. Door de verhuis en de bijhorende chaos in het huis, had ik weinig zin om te koken, maar recent is alles weer in zijn plooi gevallen. En is mijn goesting om te klooien met kookpotten helemaal teruggekomen.

De leidraad daarbij is de laatste week de homarus geworden, inderdaad. De recepten zijn allemaal basisdingen, niet echt moeilijk te maken en kort en bondig beschreven. Dat laat natuurlijk ruimte voor improvisatie en dat hebben wij graag. Het scenario is de laatste dagen heel eenvoudig: in de voormiddag gooi ik het boek open op een willekeurige pagina en dat eten we die avond. Zijn de revue gepasseerd: spagetti carbonara, moussaka en vandaag saltimbocca alla romana. Benieuwd wat het morgen wordt!

3 thoughts on “Homarus, I love you.

  1. zeker het vleesbrood met krieken properen.
    het toevoegen van de rode wijn heeft a priori een rare geur maar smaakt heeerlijk!

    een fan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *