I am the rasta of renovation.

Ja, ik weet het. U heeft nog iets van de boekenkasten te goed, en iets van de slaapkamer, om van het dak nog maar te zwijgen. Maar u zult het mij vast niet kwalijk nemen dat ik dezer dagen geen tijd heb om foto’s te ordenen, op te laden en te becommentariëren. Edoch: ze zijn er, en ooit krijgt u ze. Het wordt denk ik een werkje voor druilige herfstavonden.

Vanmiddag echter, daar waren de fotoresultaten overzichtelijk, dus opgeladen voor Tom “‘broek af, tetten bloot, hollandse hoeren” zou kunnen zeggen.

We hebben een plafond afgebroken op één van de kleine kamertjes, en ik moet zeggen: great fun. Ge moogt een coole bril opzetten en een oude rastamuts. En dan moogt ge met een koevoet hard slaan op het plafond en gipsplaten naar beneden trekken. Dat maakt lawaai, er is veel stof en puin en ge wordt er pokkevuil van. Maar het is dus wel wijs om te doen.
Dat opruimen achteraf. Veel minder, zeg ik.

Alleszins: how cool did we look, maat?


We are the coolest renovators. Ever.

Alle foto’s in slideshow of gewoon hier natuurlijk. De na-foto komt morgen. Als al het stof weg is.

4 thoughts on “I am the rasta of renovation.

  1. Vet cool!

    Henk is nog een beetje te herkennen, maar ik zou bijna zweren dat hij daar met een andere vrouw staat 😉

  2. Op de foto’s van het afgebroken plafond :zie ik daar goed? Ontbreekt daar werkelijk het zeer belangrijke vocht scherm voor de isolatie? Zo ja ,geen paniek een plastiek folie over de isolatie spannen is geen moeite en kost geen geld!!

  3. tuurlijk ontbreekt dat nog. We zijn dat nu aan het hangen, zelfs.

    isolatie door vakman laten steken = inbrengen in belasting

    dampscherm zelf steken = easy job + geldbesparing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *