The ladies who lunch.

Vanmiddag heb ik een afspraakje in een restaurant hier dichtbij. Af en toe doen we dat, vriendin klijn en ikzelf. We gaan uit lunchen. Ladies who lunch. Het klopt niet perfect, de omschrijving, want we zijn geen van beiden echt welstellend, onze wederhelften verdienen niet zoveel geld dat wij ons gewoon kunnen bezighouden met charity affairs en we gaan ook allebei braaf uit werken. Verder ben ik ook niet getrouwd en worden we evenmin gebracht door onze driver (ik ga gewoon met de fiets). Maar toch: er zomaar op een weekdag een paar uur tussenuit knijpen, alles achterlaten en dan lekkere dingen eten en van blahblah doen, eventueel met een glas wijn en zeker een koffie met caloriebom toe…het geeft een ongelooflijk gevoel van luxe.

Edit. Post-lunch verslag met heel veel flatterende dingen over mij bij the other lady herself.

One thought on “The ladies who lunch.

  1. Super!! Ik deed dit vroeger steeds met mijn vriendinnen toen we nog studeerden in Leuven. No guys allowed. Altijd met wijn en straffe koffie achteraf. Geniet ervan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *