The Letting go.

Hold your buttons and look at the sky
Someone will fix things if you let your face dry
Keep your face near the earth and your heart beat high
And you may transcend the bad news

Bonnie “Prince” Billy

Die mens is dus absoluut fantastisch. Menig nachtelijke rit op de autostrades worden ondersteund door zijn bloedmooie nummers. Zoals dat waaruit de zinnetjes hierboven komen, No Bad News, vanop The Letting Go. The Letting Go is trouwens een verschrikkelijk mooie plaat, die iedereen op zijn CD-rek, iPod of computer zou moeten hebben. Moeten er nog tips zijn?

2 thoughts on “The Letting go.

  1. Mijn gehele Palace/Oldham/BonniePrinceBilly-collectie (15 cd’s) is door mijn vriendin in quarantaine geplaatst, op het rek “niet geschikt voor peuter-oortjes wegens te suïcidaal en die mens zingt vals en altijd naast de maat trouwens”. Ik vrees dat ik dringend iets moet gaan verzinnen om ‘s nachts de autostrades te kunnen doen. Will Oldham zijn muziek beluisteren is een instant gevoel van hartzeer maar het is zóó verslavend. (tip > zijn beste ooit: ‘arise therefore’)

  2. Bonnie Prince Billey! Fantastische nachtelijke auto muziek. Kan ik mij inbeelde. The letting go is dan ook een meesterwerkje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *