Ongerust.

Ik wil bij deze even for the record zeggen dat ik hem dus vier keer proberen bereiken heb tussen half twee en kwart na twee. En dat ik dus wel degelijk een beetje ongerust was, wat hij ook moge beweren. Ik geef toe dat ik niet in paniek was en niet naar de politie heb gebeld omdat mijn lief een uur later belde dan normaal voorzien. En dat ik gezegd heb tegen klijn “Het zal wel weer iets onnozels zijn, zoals zijn batterij die plat is ofzo”, en dat ik op dat moment op een fuif probeerde te begrijpen waarom mijn ex-lief beweerde dat een tractor een ideaal vervoermiddel is voor Gent Centrum. En ik — toegegeven– was ook enigszins gepreoccupeerd door de vermeende sportiviteit van mensen, door het concept van de fuif die M. en ikzelve gaan geven voor onze nakende volwassenheid en door de leidraad die K. kreeg van reeds bevallen vrouwen ivm. hoe hij zijn wederhelft moest bijstaan binnen zes maand.

Allemaal waar. Maar ik was dus wel degelijk bezorgd é.

2 thoughts on “Ongerust.

  1. Ik kan bij deze bevestigen dat er wel degelijk sporen waren van enige ongerustheid…Of wordt dat tegenwoordig ook irritatie genoemd?
    En voor de allerlaatste keer, ik ben wel degelijk al eens sportief geweest in mijn leven. Ik kan mij nu al geheel spontaan en zonder veel moeite zeker één gelegenheid voor de geest halen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *