Om commissen naar de kliniek.

Mijn meme ligt sinds twee weken in het ziekenhuis. Ze is –eindelijk– aan de beterhand en morgen mag ze (hoera!) naar huis. Dinsdag was ik nog langs geweest in de kliniek en ik had van de gelegenheid gebruik gemaakt om een beetje groenten af te schooien. Mijn pepe heeft namelijk een lochtink. En veel te veel groenten voor hun twee, dus ik voel me hoegenaamd niet schuldig.
Vandaag dus opnieuw naar het ziekenhuis gegaan en teruggekeerd met een fietstas vol lekkers. Zurkel en pompoen en paprika’s en kleine spaanse pepertjes en rabarber.

Straks eens denken wat ik daar allemaal mee ga maken zie.

8 thoughts on “Om commissen naar de kliniek.

  1. Maar mens toch.
    Going back in time this is the sound of the nation… euh, de gemeente, dan: Oosteeklo. Waar mijn grootouders woonden en een lochtink hadden. Lochtink, dat klinkt toch veel beter dan moestuin. Zurkel. Hmmm…
    Zurkelpatatjes, met krokant gebakken spekjes in. Zo lang geleden. Ik zou begot niet weten waar ik aan zurkel kan geraken, en ik vrees dat mijn huisgenoten er niks aan zouden vinden. Maar zurkelpatatjes! Yum!

  2. Ha, ‘k ging hier komen vragen wat een lochtink was, maar Anne verklapt het al. ‘k Dacht eerst een serre… šŸ™‚

  3. @Anne. Zurkel vind je ook in pottekes in de supermarkt, mocht je de verse variant niet te pakken krijgen.
    Inderdaad heerlijk met een worstje,en goeie mosterd *drool*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *