Hallo met kleine klijn.

Gisterenavond, in de auto op weg naar eindhoven kreeg ik een telefoontje van J., also known as Meneer Klijn. Ik was net te laat om op te nemen, en ging ervan uit dat het klijn zelf was die me belde met de gsm van meneer. En omdat klijn zelden boodschappen inspreekt, belde ik gewoon onmiddellijk terug. Voicemail. Toch iets aan het inspreken dus. Twee minuten later nog eens terugbellen. Voicemail. Vijf minuten later: idem.

Na tien minuten mijn eigen voicemail eens gecheckt en het resultaat was hilarisch. Ik had wel degelijk een nieuw bericht. En op dat bericht hoorde ik ademen in de microfoon, en veel gestommel en gekraak. Op de achtergrond J. die bezig was met potten en pannen (vermoedelijk afwas). En dan, na twintig seconden een peuterstem die keihard “Allo!” roept en dan luid begint te giechelen. Daarna weer gestommel en gekraak en nog een “Allo” een minuut later.

Iets zegt mij dat de kleinste van de familie met papa’s gsm heeft gespeeld, gisterenmiddag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *