Een gat in de deur.

We hebben een gat in de deur, sinds een paar minuten. En in dat gat steekt lief momenteel een elektromagnetische cat mate. Moefti, de kat van H. en A., is gigantisch bang van haar exemplaar, maar ik denk dat onze held er niet veel problemen mee gaat hebben. Freedom. It awaits.

Update, 10 min later: Boogie wandelt al vrolijk in en uit, het ding is nog niet eens vastgevezen. Moefti is een beetje een janet.

10 thoughts on “Een gat in de deur.

 1. “haar”? Boogie is wel een stoere kater é.

  Maar inderdaad, afstandbediening: boogie heeft een magneet, het luik heeft een slot dat ontgrendelt als je met een magneet in de buurt komt. Er zitten veel katten hier, en ik heb geen zin in vreemde sproeiende katers in mijn huis.

 2. Ik hoop dat er geen buren zijn met ook zo luikjes en niet -gecastreerde katers want dan heb je toch prijs !
  Nog een nadeel is dat als je kat(er) met z’n magneetje in de buurt van iets metaal-achtig (bv paperclip : zoals hier deze middag) komt , blijft dat aan z’n magneetje hangen , blokkeert de deur en kan mijnheer niet binnen . Met gebonk en gemiauw tot gevolg ! Maar voor de rest : heel tevreden over -)

 3. Ter verdediging van moeftie: het gaat hier duidelijk over een ander systeem. Mijn systeem werkt zonder batterijen en is van Stay Well. Ik ben waarschijnlijk weer eens gierig geweest (60 euro)
  Ondertussen durft moeftie wel al door de flap!
  Maar wel enkel van buiten naar binnen…
  En enkel als niemand kijkt…
  En als het regent…
  ‘t is wel een lieve janet, hoor!

 4. Bij mij duurde het een week voor poes het luikje aandurfde!
  Eerst heb ik Maurice er proberen doorduwen, maar dat was niet zo’n succes. Hij zette zijn poten aan weerskanten van het luik en begon te blazen dat het niet schoon meer was.
  Uiteindelijk is het gelukt door zijn eten aan de ene kant, en hem aan de andere kant te zetten. En stoïcijns te blijven bij het gemiauw…
  Nu vindt hij het luikje de max, ben er superfier op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *