Hij is terug.

Het grote voordeel van thuis werken is dat je je tijd een beetje zelf kunt indelen. Zo ben ik deze ochtend om half negen opgestaan (op verzoek van mi hombre, die het prefereert als ik ‘s morgens *niet* bij hem aan de ontbijttafel zit om 8h. Mijn ochtendhumeur is niet goed voor onze relatie), heb ik daarna een beetje gewerkt en dringende mails bekeken, en heb mijn planning voor deze week gemaakt.
Aangezien een mens niet de hele dag in kamerjas kan rondlopen (alhoewel sommigen het tegendeel beweren, you know who you are) daarna besloten een douche te nemen en de was in te steken. En een beetje op te ruimen boven.

Toen ik fris gewassen en monter naar beneden kwam, lag Santa Boogie in de hal een tuk te doen. Hoera! En toen hij mij zag begon hij te spinnen. Ik was er zowaar een beetje van aangedaan.

Het grote voordeel van thuis werken is dat er zo’n dingen gebeuren, dacht ik dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *