Wennen.

Een mens mag daarvan zeggen wat hij wil, het blijft wennen. De wekker om zeven uur, na een zomer van relatieve uitslaperigheid. De ochtendroutine, die zo roestig is dat ik er een half uur langer voor nodig heb dan normaal. De bomvol gevulde agenda, met afspraken waarop een mens niet te laat mag komen (vakantie-afspraken, die zijn wat rekbaarder, vind ik) en mijn hoofd dat volzit met een curriculumvernieuwing en nieuwe ICT-eindtermen.

Dit jaar geef ik voor het eerst les in het eerste jaar (meteen 6 nieuwe groepen, jawel. onze eerstes zijn talrijk, dit jaar), naast mijn opdracht van vorig jaar. Dit jaar organiseren we voor het eerst een reeks nascholingen over digitaal leren. En het belangrijkste: dit jaar schakelen we voor tekstverwerking, presentatie, e-mail en internet helemaal over op Open Source. Het wordt een spannend academiejaar, denk ik.

4 thoughts on “Wennen.

  1. Over naar open source (en open standaarden ook zeker?): woehoew, proficiat!

    En ja, normaal kom ik jullie binnenkort vervoegen, weliswaar op een ander departement 😉

  2. Vind jij dat ook zo erg dat het nog donker is als je moet opstaan? Ik vind dat dat het opstaan nog veel moeizamer maakt

  3. Onlangs OpenOffice gebruikt, totaal niet mee te werken eenmaal je wat meer wil doen dan tekst typen (het kan aan mij liggen ook natuurlijk). Firefox daarintegen is super, geen IE meer voor mij (behalve in werksituaties waar ik geen optie heb)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *