*trots*

Daarnet hoorde ik luid gejank buiten op de muur. En toen ik me omdraaide was ik nog net op tijd om de roste katte van een paar huizen verder snel weg te zien spurten. Vijf seconden later kwam onze Boogie rustig uit de boom op de muur gesprongen, daarbij de roste triomfantelijk nakijkend.

Hij leert snel.

3 thoughts on “*trots*

  1. Katers hebben weerhaken op hun charel die aan katinnen bij de penetratie het nodig gejank ontlokken. Een en ander heeft zelfs een functie qua hormonaal getrigger enzo. Volgens mij is Boogie een heaumeau 🙂

  2. Cool, de katten uit de buurt zullen het geweten hebben dat er een nieuwe kitty on the block is!
    Btw, roste katers zijn mietjes, kan het weten want heb er zelf 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *