i. in de Slimste Mens

Blijkbaar was het niet echt duidelijk, daarom het verhaal. Er zat in de aflevering van dinsdag een vraag over Dag Allemaal, en de mevrouw die daar hoofdredactrice is en yours truly delen dezelfde voornaam. Lieven wist die voornaam, en in zijn luidop denken heeft hij daar mijn familienaam maar achtergeplakt. En dan heeft Dingske Van Looy mijn naam twee keer herhaald.

Roem. Het is me wat.

6 thoughts on “i. in de Slimste Mens

  1. Volgens mij is uw geheugen mee afgeknipt met uw haar jong.

    (die hanenkamfoto’s mogen trouwens naar mijn mailbox. ik zal ze niet publiceren. Denk ik.)

  2. Ik vond het de max (vooral van mezelf eigenlijk) omdat ik, de moment dat hij het zei, dacht: maar nee jong, dat is iemand anders. “Iemand anders”. Goed zo.

    Enfin, ik zie u nochtans wel volledig zitten als redactrice van Dag Allemaal. Perfect te verantwoorden foutje dus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *