Cameretten 2007.

Na de avonturen van vorig jaar volg ik Cameretten op de voet, dat spreekt voor zich. De halve finalisten van zijn bekend, en er is één Belg bij, Steven Gabriëls. Het doet me zeer dat de TBJ-vrienden het niet gehaald hebben…ze zijn nochtans uitstekend bezig.
Bij de andere (Nederlandse) halve finalisten zie ik echter één naam staan ronken die ik ken, en waar ik overigens helemaal wild van ben. Ik waag me dan ook aan een kleine voorspelling, zonder de andere halve finalisten te zien.

Henry van Loon gaat Cameretten winnen dit jaar. Omdat hij het verdient, jawel. Iedereen die er was, die keer in de bal, knikt nu bevestigend.

2 thoughts on “Cameretten 2007.

  1. Hij verdient het absoluut. HVL is één van de weinigen die je aan het gieren kan brengen door amper iets te zeggen. Is het zijn dikke wenkbrouw? Wie zal het zeggen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *