Open Source op onze school.

Ik ben daar behoorlijk trots op, ja. En blij dat we de stap durven te zetten bij ons op school. Misschien gaan we grandioos op onze bek, maar ik ben eigenlijk van het tegendeel overtuigd.

Een interview met mezelf en collega cindy vandaag op Gentblogt. Ge moet het maar eens lezen, als het u interesseert.

6 thoughts on “Open Source op onze school.

  1. Bewonderenswaardig!

    Word is momenteel het tweede meestgebruikte programma op mijn pc, maar nu OpenSource geïnstalleerd is, gaat dat wellicht niet lang meer duren! *foto van enthousiaste Lou achter pc moet u er maar bijdenken*

  2. Ik vond het een bijzonder interessante discussie op Gentblogt en ik heb mijn mening over het onderwerp als dusdanig bijgestuurd :d !(En ik heb er zelf over geblogt, waar een mens zoal inspiratie haalt…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *