Jawel.

Ik heb lijk het beste lief ever, wist u dat? Niet alleen is hij grappig, lief en heeft hij een X-factor van hier tot in Moskou, hij speelt ook nog eens gitaar, draagt geregeld een blauw T-shirt en hij zorgt goed voor mij. En on top of that: hij koopt fantastische cadeautjes.

Vandaag heb ik namelijk mijn verjaardagscadeau gekregen (Op mijn verjaardag zelf was het nog niet binnen. Ik heb gezegd dat hij fantastisch is, niet dat hij georganiseerd en vooruitziend is.) en ik ben een redelijks euforisch over. Een tijd geleden had ik mijn zinnen gezet op een boek van Le Corbusier, maar dat idee gauw laten varen wegens Limited Edition en te duur en vooral een hebbeding en we hebben een verbouwing dus een mens moet niet zo onbezonnen geld uitgeven aan boekjes. Vandaag in mijn pakske:

(7/365) Le Corbusier

Drie delen, prachtig ingebonden, schitterend van druk, in een verzamelbox. Zotjes is hij, mijn lief.

3 thoughts on “Jawel.

  1. Mooi zo. Lief van je lief. Zo hoort het te zijn.
    Ben eens benieuwd of ik ook een cadeauke van m’n lief ga krijgen. Ze is nog maar een maand te laat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *