*Stuurt schaamteloos bezoekers naar haar lief*

Ik heb vorige week trouwens de foto-pagina van mijn luver zijn weblog eens aan een update onderworpen. Er is nog veel werk en ik moet dringend eens een nieuwe manier vinden om het allemaal wat deftiger te maken, maar dat zal dus voor de nieuwe site zijn, peisk.
Jaha, u hoort het goed: er komt een nieuwe voorstelling aan en daar hoort een nieuwe site bij. Ik ga het denk ik zelf maken in een goeie cms, waarschijnlijk daisy (chauvinistisch dat ik ben, ja). Binnenkort zijn er dus een aantal mensen die zullen overspoeld worden met mailtjes en noodkreten van mijnentwege. Ze zijn dat denk ik ondertussen al gewend….

One thought on “*Stuurt schaamteloos bezoekers naar haar lief*

  1. Nieuwe promofoto’s zijn wel leuk!
    Het haar word een beetje emo nochtans..
    Word het babyblauwe tshirtje ingeruild voor een XS streepjes-shirt? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *