Error.

Vanavond krijg ik overal en nergens, en vooral helemaal willekeurig error-codes op Kerygma. 403 en forbidden, dat soort dreigende taal. Het is een beetje alsof mijn eigen weblog zich opeens tegen mij gekeerd heeft. Misschien wil ze niet meedoen aan die verkiezing, (ja, dit weblog is een vrouwtje, wat had u gedacht), misschien is ze het één en ander beu geworden. Misschien wil ze geen dikbuikige advertentie aan haar rechterbovenkant. Mysteries, mysteries. Ziet u ook foute dingen, of gaat het bij u wel goed daar aan de andere kant van het web?

3 thoughts on “Error.

  1. Hier is alles ook OK. Misschien zegt je blog: Ilse, ge moet langer uitslapen en vanavond naar de film gaan en vandaag eens wat minder bloggen en zo 😉
    Wel grappige Job@-campagne btw!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *