Kaas.

Gisteren kwamen B. en I. eten en ik had dus gekookt. Eerst portobello-champignons met ricotta en spinazie, daarna pasta met pompoen, rode ui en feta. Toen het dessert op tafel kwam, een kaastaart van les tartes de françoise, sprak vriend B. aarzelend: eigenlijk lust ik geen kaas, wist ge dat?

Neen, dat wist ik niet. En nu voel ik mij al de hele tijd schuldig.

11 thoughts on “Kaas.

 1. ik lust geen kaas, maar af en teo wel edoch probeer ik als ik ergens uitgenodigd wordt altidj op voorhand per grap of zo te alten blijekn dat ik geen kaas lust en ze dus best geen kaasgerecht maken…de ene kee lukt dat vrji subtiel en volgens de etiquette de andere keer is’t een beetje minder subtiel :s
  en soms eet ik het gewoon op 😉 zonder te kalgen of er iets van te zeggen just that simpel 🙂

 2. Ik lust ook geen kaas. Ik lust wel jonge kaas, lachende koekaas, mozarella en andere zachte kazen, maar het echte werk vind ik walgelijk.

 3. vervelende situatie eh… ik lust geen chocolade en kom dat dus ook regelmatig tegen. Want niemand beseft dat sommige mensen geen chocolade lusten :p.

 4. Wij hebben ooit voor- en hoofdgerecht met champignons klaargemaakt en toen de bezoeker binnenkwam zei hij droog:’ik lust geen champignons…’. Die mens heeft honger geleden en wij hebben ons heel lang schuldig gevoeld. Had hij maar iets moeten zeggen toen de uitnodiging kwam, denk ik nu!
  groeten

 5. en dan voeg ik mijn reactie nog bij het verkeerde item toe ook !

  maar, vlug:
  1.ja het was lekker!
  2.idd groot verschil tussen warme kaas, kaas in gerechten, kaas in kaastaart, en vaste oude kazen;
  3.ben toch blij dat er nog andere mensen zijn die dat ook niet lusten (en geef toe: het ziet er nogthans smakelijk uit)
  4.ik lust wel chocolade en champignons

 6. Pasta met pompoen, rode ui en feta… dat klinkt echt lekker. Kan je het recept delen met je lezers? Of op kokeneten zetten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *