10 thoughts on “Minder sportief.

 1. Kijk, dat boekske heeft bij mij al sinds 1997 of 1998 afgedaan. Daar staat echt alleen maar bladvulsel in voor mensen die het interweb nog niet goed kennen.

  Als ge zelf al nen blog hebt, dan moet ge dat boekeske gewoon links laten liggen. Er staat niets in voor u.

  Alle mensen die dat boekske lezen hebben het internet niet begrepen, want die lezen boekskes in plaats van het internet. Dus ge mist daar geen groot publiek.

  Ik negeer het al jaren, en zo is het goed. En ik zou graag hebben dat iedereen anders dat boekske ook negeert. Want de laatste jaren wordt ik altijd aan dat boekske herinnerd op de blogs die ik lees en ik wil dat boekske vergeten 🙂

  Burry it already!

 2. Beste mensen, ik heb het over het verkeerde boekske gehad. Onverwerkte complexen over een ander boekske hebben mij in mijn pen doen schieten.

  Het gaat hier blijkbaar over een boekske dat ik wel elke week lees en dat inderdaad een dikke fout begaan heeft. Ik zal alvast boycotten voor deze editie van de cup.

  Next time, i’ll RTFA before posting.

 3. Spijtig. Had echt verwacht dat Henk er ging bijzijn deze keer. Geselecteerd geraken is een spel, doch geen rechtvaardig.

 4. Begrijpelijk allemaal, maar Bart Cannaerts, Han Solo en Joost Van Hyfte zijn het verdekke wel waard om geselecteerd te zijn. Heb die gasten al genoeg bezig gezien om te weten wat ze waard zijn.

  Wat niet wil zeggen dat er onder de afvallers geen goei zitten. Ter Bescherming Van De Jeugd bv is briljant, Bert Gabriëls komt met alle zever weg en Henk is goed bezig voor zijn nieuwe show.

  Frustratie van de moment. Ik snap het wel. ‘k Vind het ook maar vreemd soms. Maar ach … bij Clickx zitten ze er steeds naast, bij Humo ook en binnenkort ook bij de andere boekskes. Bloggers zouden beter een eigen papieren boekske op de markt brengen. Nah !

 5. Zoals ik in mijn mail al zei: ik twijfel niet aan de capaciteiten van een groot deel van de geselecteerden. Er zitten daar gasten bij waar ik al enorm hard mee moeten lachen heb. Wat echt jammer is vind ik, is dat ze een generatie hebben overgeslagen, vooral.

  De mensen die ik hierboven noem zijn allemaal gasten die vijf, zes, zeven jaar bezig zijn, en ze zijn precies vergeten door humo: vorige keer was het voor hen net te vroeg. Nu is het blijkbaar te laat en de beurt aan de jonge garde + vitalski.

 6. eerst dacht ik, zo sneu voor Henk, maar de concurrentie zal groot zijn geweest.
  en dan zie ik Vitalski. wtf. wat heeft die met de jury gedaan?!
  Henk, TBJ en Gino Sancti hebben mij het afgelopen jaar het meest bekoord op comedy gebied. en ik zie toch wel het t’een en t’ander.
  ze komen er zeker wel. ook zonder da boekske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *