Niet goed.

Gisteren van negen uur ‘s morgens tot elf uur ‘s avonds lessen voorbereid, en op die tijd 18 uur voorbereid. Zeer goed, nog 9 uur te gaan en mijn week is helemaal ok.

Evenwel: 14 uur pc-werk heeft mijn rug de doodsteek gegeven, geloof ik. Het was al niet zo goed door het veel te zachte hotelbed en het te veel rondlopen in Oostende, en nu is het helemaal om zeep. En daar heeft een voltaren voor het slapengaan niks aan geholpen. Slapen-gedeelte was sowieso niet om over naar huis te schrijven. Grmpf.

U heeft er geen gedacht van hoe graag ik nu nog een pijnstiller of twee zou slikken en opnieuw in mijn bed zou willen kruipen. Evenwel: als ik lessen mis, dan moet ik ze inhalen. En mijn schema zit propvol tot nieuwjaar, en na nieuwjaar zijn er examens, dus tegen dan moet alles rond zijn. Geen optie dus. Ik voel het: dit wordt een excellente week.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *