8 thoughts on “Vraag.

  1. Of ze veel moet doen om haar figuur zo te houden (en dan krijg je weer die uitleg over dat ze zogenaamd elke dag massa’s vetzakkerij kan vreten zonder een grammetje bij te komen, terwijl ze na je interview mistroostig dat schijfje komkommer gaat opsabbelen).

    *evil laugh*

  2. Als zus van een andere MB-kandidate kan ik jullie gerust stellen: chips, cola, chocola, kebap, frieten en andere “vetzakkerij” staan wel degelijk op het menu, en wel meer dan je denkt! Helaas blijven de (voor)oordelen over missverkiezingen bestaan…

    http://www.oliviapeeters.be

  3. Misschien waarom ze maar blíjft proberen?

    Het meisje in kwestie heeft al een keer eerder in de MB-finale gezeten, en is al voor de tweede keer Miss Oost-Vlaanderen geworden.

  4. Waarom ze maar blíjft proberen? Omdat ze er slank van blijft, behoorlijk stressen zo’n wedstrijden, de kilo’s vliegen er zo vanaf! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *