Help Els aan een man.

Oh my. Ze heeft toch wel aan haar mama beloofd dat ze voor haar 40ste van straat zou zijn zekers? Binnen een paar maanden is dat al. Niet verstandig, Els, zo’n beloftes. Ge verplicht daardoor bijna uw bloggende vriendinnen om mee op zoek te gaan, kwestie van uw beloftes na te kunnen komen.

En neen, dat is helemaal niet omdat uw bloggende vriendinnen zelf niet meer op jacht mogen/kunnen/willen gaan wegens in een relatie en met kinderen in sommige gevallen. Uw bloggende vriendinnen zouden zeker niet compenserend onschuldige vrijgezelle vrouwen zoals gij in de jungle van de amoureuze avonturen sturen om dan — een fris glas witte wijn in de hand — geamuseerd toe te kijken. Zo zijn wij niet. Wij vinden dat niet spannend, kijken naar een vrouw op het veroveringspad. Wij doen dat alleen voor uw eigen goed. En voor uw mama, natuurlijk.

Terzake. Vriendinnen, dames, juffrouwen, madammen, vrouwen, zotte dozen, meiskes en vrouwen zonder weblog (u weet wie u bent) van de Gentse Blogosfeer: wordt het eens geen tijd voor een werkgroepvergadering over hoe we dit alles gaan aanpakken? Met grafieken, potentiële kandidaten, juridische doorlichtingen en politieke lakmoesproeven?

En taart, natuurlijk.

40 thoughts on “Help Els aan een man.

 1. Dus, ik zei het daarstraks al: toch wel belangrijk dat er ook sponsors gezocht worden: een goede kapper, een wellnesscentrum, nailstyliste, podoloog, schoonheidsspecialiste voor de peeling, de wrapping enz..en enkele betere kledingszaken en schoenwinkels. En de Fnac, want ik moet toch ook kunnen aantonen dat ik in het bezit ben van de betere boek, de betere DVD en de betere..euh..IMac en zo. Dankuwel dankuwel!

 2. Ik ben de nicht van Els. Dank u iedereen dat jullie dit willen doen. De familiale situatie gaat er snel op achteruit nu Els een oude vrijster aan het worden is. Zagen! Veel liefs en hartelijk dank bij voorbaat!

 3. Ik wil ook meehelpen. Alles voor het goede doel! potentiële kandidaten ken ik op het eerste gezicht niet, maar ik wil wel taart bakken en ge moogt bij mij thuis komen vergaderen.

 4. O, een detail: mocht iemand het ooit in haar hoofd krijgen mij met een blind date op te zadelen, dan zal ik wenen. En boos zijn. Behalve als Patrick Dempsey de date is, of Bono. Verder ben ik niet kieskeurig, ahem.

 5. Ik doe mee…ik kan als de beste screenen voor mijn nichtje…en elk zijn hebbelijkheden maar dat warmwaterding en krulspeldgedoe is out of the question!!!!!!!

 6. En desnoods zetten we Phaedra in quarantaine en vervangen we haar door Els. Zal ongetwijfeld veel boeiender en intelligenter televisie opleveren …

 7. Zeg wel! Als Els over haar overheerlijke gevuld kalkoen begint, of over haar verfijnde technieken op het weefgetouw zal iedere man aan het scherm gekluisterd zijn!

 8. Man 37 jaar niet onknap werd gescreend.
  Ik heb hem alvast niet weerhouden wegens fatale woorden op zijn blog, namelijk:
  “Stem Asfaltkonijn voor Site van het Jaar”
  Mijn nicht is helaas principieel als het over politiek gaat.

 9. Spijtig dat Els zelf geen date wil…
  Ik ken nochtans een knappe vrijgezel van 40,5 jaar. Een socialist van met de paplepel ingegeven. Een lic. chemie die momenteel buiten zijn werkuren als ICT-docent in het laatste jaar rechten zit. Toevallig in Gent. Jawel.
  Foto op aanvraag.
  (Maar hij zal er niet mee kunnen lachen dat ik hem probeer te koppelen.) Maar toch…

 10. Ik ga niet meezoeken, maar kan wel wat tips geven.
  Ergens op Lien haar Flickr staat een jongeman, waar Els in haar studententijd wel een boontje voor had. De jongeman is nu een echte man -die voor zover ik weet een relatie heeft- . Het kan een idee geven op wat voor type mvr Eve valt.
  Daarnaast is er ook een belgisch TV personality waar Els een onduidelijke relatie mee had. Ik kan daar niets meer over schijven aangezien ze nu zelf al commentaar van mij heeft verwijderd dat verwees naar die persoon.
  Aangezien ik mijn toekomstige buurvrouw niet tegen me in het harnas wil jagen, en ik niet gaag in K13 beland,zullen jullie het met deze twee tips moeten doen.

 11. Maar allez Yves – dat gooi je toch niet op tinternet als je het kan konkelfoezen bij een stukkie taart ?

 12. Hardleers. Hij is echt hardleers. Ik kan mij vaag voorstellen wat hij bedoelt, maar neen: de norm is Patrick Dempsey! Zeker qua karakter.

 13. @ Els
  Ik zwans nochtans niet, hoor. Velen kennen hem, wie weet ken je hem van horen of zien?
  Ik ben effe op zoek naar je mailadres om een kiekje te versturen.

 14. Mijn excuses aan al wie het aanbelangt voor mijn suggesties van gisterenavond. Ik liep wat te hard van stapel. Moet mij niet zo bemoeien. Sorry. Liet mij meeslepen. Een slaapmutsje maakte me wat overmoedig.
  Ik weet niet eens of deze heren vrijgezel zijn.
  Bezie het dan maar als een sympathieke knipoog en waardering naar hen toe. En een beetje reclame voor hen kan nooit kwaad.

 15. Die socialist uit Gent heb ik niet eens gesnapt, en Didi de Paris is in den echt verbonden. Maar daarmee heeft hij toch nog eens een link bij op zijn blog, en zo heb e weer eens een goede zaak (een dichter) gesteund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *