What have you been up to girl?

Awel. Ik heb examens afgenomen, de voorbije dagen. En ik ben ook naar de stad geweest, voor boekjes (waarover ik later vertel) en nieuwe kleren. Allemaal nieuwe collectie, dat spreekt, want welk zelf-respecterend meiske koopt er nu kleren in kleuren die al helemaal niet meer in de mode zijn. Daarbij: op het einde van de solden schiet alleen de brol nog over. *zucht*

Maar het allerbelangrijkste is dat eigenlijk een beetje trots op mezelf ben. Ik heb namelijk deze namiddag zelf een wiki opgezet.

* pauzeert even zodat u het kunt laten inwerken *

Zelf. Jawel. Een mediawiki, op een subdomein, met databasen en al. En gebruikersgroepen met eigen rechten. En een logo. Een logo, jong. En Michel heeft mij maar één keer moeten helpen en het was niet eens lang. Ha! How great am i maat.

Mark is weg, bij deze. Alles voor mijn lezerspubliek, meneer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *