Moe maar tevreden.

Het waren twee mooie dagen op werkgebied. Enig vermogen tot zelfreflectie is mij nooit vreemd geweest, maar het is altijd leuk als uit al dat peinzen en tobben concrete plannen komen en het dan plots lijkt alsof de puzzel in elkaar zal passen. Dat was zowat mijn conclusie na de twee vergaderingen van vandaag.

En gisteren heb ik een vijftigtal studenten zien passeren die in groep een opdracht hebben gemaakt voor ICT. Ze kozen een thema voor een schoolfeest en maakten dan alle documenten die daarvoor nodig zijn: affiches, flyers, een uitnodigingsmail, een persbericht, bonnetjes en prijslijsten. Allemaal in datzelfde thema. Nu ik de resultaten van de opdrachten zit te bekijken, ben ik oprecht trots op mijn studenten: het is allemaal zwaar creatief en ze werken ondertussen al heel wat vlotter met dat computermonster, blijkbaar. Fijn fijn fijn.
De vermoeidheid en het harde werken van de laatste maanden zijn er op slag door vergeten, dat verzeker ik u.

Mijn humeur om het weekend te beginnen is dan ook uitstekend. Ik hoop van u hetzelfde.

One thought on “Moe maar tevreden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *