Sooooo funny.

Status: 67/164

Sara. Dat is een soap op VTM. En die Sara, het fictieve personage, die heeft een weblog. Een tenenkrullend weblog met smileys en bloemekes en het hele gedoe. The works. En waarop ze dus een dagboek bijhoudt. Allez, iemand houdt een dagboek bij als de Sara uit de serie. Het fictieve personage dat schrijft over fictieve gebeurtenissen. Het lollige is dat er nogal veel mensen duidelijk een probleem hebben met het onderscheiden van de werkelijkheid en televisie. Wat aanleiding geeft tot de meest fantastische commentaren die u zich kunt voorstellen.

Ik vind dat ideaal voor in mijn pauzes, tussen het verbeteren door. Het interweb is a scary place indeed.

6 thoughts on “Sooooo funny.

 1. Vorig jaar “Emma” op één, nu “Sara” op VTM?

  Hierthuis geen TV, maar via ‘t internet valt er altijd wat mee te pikken. 😛

 2. Inderdaad, ‘Emma’ had ook zo’n blog vol reacties van mensen die dachten dat dat echt was. Ik denk zelfs dat er mensen die werkten voor ‘Emma’ reacties plaatsten alsóf ze mensen waren die naar de serie keken en de weblog lazen en het onderscheid tussen fictie en realiteit niet zagen…

 3. ah als occasioneel sara-kijker terwijl aan de kookpot sta (als ik op tijd thuis ben , this is als de nmbs een beetje meewerkt) ga ik dan maar die blog eens lezne, kwestie van de pijn van de terreur van de nmbs te verzachten…

 4. @liza: Ik denk dat dit met Sara nog meer het geval is. De reacties van Jos is wat je kan verwachten, de rest lijkt erg prefab. De serie is wel leuk btw 🙂

 5. Hey iedereen

  Ik heb net een kijkje genomen op de officiële \”Sara Dag\” site (http://www.vtm.be/sara/saradag_new.htm) en denk dat de invulling van de dag vast staat:

  Op zaterdag 21 juni is de grote \”Sara Dag\” in Gent:

  Vanaf 10u30 tot 18u. kunnen we aan tal van Sara activiteiten deel nemen.

  – Sara Fashion Rally, hier kan je leuke Sara items winnen of zelfs een ticket voor de Sara Preview.
  – Sara lookalike-wedstrijd. Als we verkleed komen als een personage uit \”Sara\” kunnen we ook samen leuke prijzen winnen!
  – Sara quiz om onze Sara-kennis te testen
  – Meet & greet met de cast!!!!!!!!!
  – Sara Preview waar we de laatste afleveringen van Sara kunnen zien in aanwezigheid van de cast en hiervoor kunnen we tickets winnen als we \”Sara\” sms-en naar 3020.

  Ik ga alvast als \”Sara\” naar de Sara-dag en hoop alle acteurs te ontmoeten en speel zeker mee om naar de Preview te gaan kijken!!!!!!!!!

  Hopelijk ontmoet ik jullie allemaal, alle fans op een dag\”¦ Gewoon fantastisch!!!

  Groetjes,

  Een grote SARA fan!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *