De Crem is stout geweest.

Gisteren was er op het laatavondjournaal een item over een persconferentie die de nieuwe high commander van België — ook wel bekend als het Cremlin van Aalter — heeft gegeven ter ere van een militaire operatie van het leger in Afghanistan. De man die zijn partij heeft gekozen om te assorteren met zijn haarkleur werd daarin geflankeerd door Verhofstadt (van wie ik overigens vermoed dat ze hem premier voor het leven gaan maken, binnenkort) en dat was bijzonder grappig.
Ongeveer na iedere zin keek De Crem namelijk naar links, naar de premier, met kleine vragende oogjes, waarna Verhofstadt even kort bevestigend knikte.
Volgens mij is Pieter stout geweest en mag hij niet meer alleen tegen de journalisten klappen sinds het Kleine Brogel-incident.

Fragment inbedden werkt blijkbaar niet naar behoren, dus hier is het ook te vinden.

8 thoughts on “De Crem is stout geweest.

  1. Aalter is het Cremlin, en hij is meestal de Cremkar of de Cremglace, de Cremkoek of de Cremfresh. Zou hij trouwens kleurshampoo gebruiken met cremspoeling? Hij is echt een lol, die mens. Dolle pret.

  2. Precies gelijk VDB (Den Beenhouwer) en Willy (Krulle)De Clercq in de tijd, toen ze de devaluatie moesten verdedigen!!!

  3. Ik zag het ook en vond het al even opvallend als ridicuul. Allicht kreeg hij onder tafel ook nog es aanmoedigende kneepjes.

  4. Pieter De Crem is waarschijnlijk wel de politieker met het meeste bijnamen. Elke keer er iets over hem geschreven wordt, duikt er wel een nieuwe bijnaam op.

  5. Volgens de krant vandaag wil hij ook nog eens Belgische troepen naar het front sturen in Afganistan.

    Is die fermettetsjeef vroeger in een keteltje G.I.Joe gevallen of zo?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *