Ow Yes.

Het allerleukste aan vakantie is dat een mens dan al eens tijd heeft om echt te koken. Uitgebreid en dingen die tijd nodig hebben. Zo heb ik deze middag een pot yoghurt in een kom gegoten, daar gember, chili, paprika, koriander, look, zout, peper en nog wat dingen die ik al vergeten ben aan toegevoegd. Vervolgens heb ik daar twee kippenbillen in gegooid en het geheel een paar uur in de frigo gezet.

En een half uurtje geleden heb ik die kippenbillen dan in een afgedekte ovenschotel gelegd, en op 200 graden in de oven geschoven. Ik hoop nu dat daar binnen nog een half uur een Chicken Tandoori uitkomt. U mag gerust meeduimen, want ik heb dus geen recept gebruikt, haha.

Daarbij gaan we een salade eten en ik heb net zelf een dressing gemaakt met munt en limoen. Rest enkel nog de rijst, waarvoor ik nu druk aan het zoeken ben in de kasten en frigo. Ik denk: rozijnen, platte peterselie, bieslook en wat limoen.

(oh. lilith. Ik ben mijn login kwijt, trouwens. En ik zou er nochtans graag over schrijven. Help!)

One thought on “Ow Yes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *