It’s oh so quiet.

Redenen waarom het hier iets stiller is dan gewoonlijk:

balken afgeschuurd, ramen uitgewerkt


Verfbrander

Muur afsteken

balken

bitchin plamuurwerk, jong

Ter info: zo was het voorheen
Voor

Mijn lief heerst zeer zwaar, vind ik dan. Hij heeft de laatste maanden — met een beetje hulp van mezelf af en toe — een dampscherm geplaatst, een kader voor gyproc te zetten gemaakt, de gyproc gevezen, geplamuurd, opgeschuurd, opnieuw geplamuurd, de muren afgestoken. En een muur bijgezet om radiatoren aan te hangen, vloeren vlak gezet,…

Ik heb vooral balken opgeschuurd, de laatste dagen. En ja, die ramen, die hebben we zelf uitgeplakt. Ha!
Verder heeft mijn papa nieuwe elektriek gelegd en stopcontacten voorzien. En heeft mijn mama ook wat helpen schuren. En nu zijn we bijna klaar voor de volgende fase in het zolder-project: een trap plaatsen, de balken behandelen, een vloer leggen boven, een berghok rond de verwarmingsketel en dan schilderen.

4 thoughts on “It’s oh so quiet.

  1. Jullie hebben ook niet echt stilgezeten tijdens de krokusvakantie ! Mooi werk gedaan ! Courage , de repetieruimte/bureau van Henk is bijna af !(als je ‘t vergelijkt met waar jullie begonnen zijn tenminste : de rest is peanuts ) dat belooft voor ‘t vervolg van Karton !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *