Eurosong – derde voorronde

Hoera! Pauze van het verbeteren!

Kijkt, Bart De Pauw is er ook. Die mens heeft een nieuw programma nodig denk ik, want hij verveelt zich volgens mij. Zo overal op televisie gaan zitten, het lijkt Rik Torfs wel.

Ellis T: My music
Oei, die meiskes zijn jong é. Het is bijna Junior Eurosong. Die Servische madam met haar ballonnen op heur hoofd is grappig.
Lief vraagt of het over haar mama gaat, aangezien ze Ma Music zingt. Jumpen! Wij hebben daar eens cursus van gevolgd!
Allez, het is een liedje van Reggie van Milc Inc.
Mjah. Het is voor op Top Radio en in de discotheek. Lief vindt dat koprol voor in de turnles is, en niet voor in een dance-act. Het is ook met toneelke enzo. De bedoeling is duidelijk niet eurosong winnen, maar promo maken voor een nieuw groepke voor pubers.

Als ik mijn ogen toe doe, voel ik me helemaal in de Overpoort. Het is drie uur, iedereen heeft te veel gedronken en de voertaal is Westvlaams.

Tabitha Cycon: Rumour has it

Bart Peeters: een mooie naam
Lief: ja, tabitha witlof
Even tussendoor: Katerina van de Waves en haar manisch positivo gedoe begint heul fel op mijn zenuwen te werken, trouwens. En Bart Depauw jong. Zo voorbereid grappig, dat is niet wijs om te zien. Zendtijd voor Bart! Eigen, in plaats van zo overal in publiek en jury.

Haar stem is *niet* goed genoeg om zo’n negerinnenliedje te zingen. Gospel is echt niet aan haar besteed, vrees ik. Het is vanalles en vanalles te veel. Er klopt iets niet aan dit liedje. Volgens lief is het heel geschikt voor een coca cola reclame.
Oh en ik ben daar niet lastig in, normaal, maar hallo: backing vocalisten zijn bij voorkeur jonge mooie jongens die goed kunnen dansen.
Tuurlijk dat Katharina het goed vindt. Het is gewoon Love shine a light in het jaar 2008. En dat is geen compliment.

Di Bono: I’m not sorry
Ze geven een hele historie van die jongen. Ik zeg van waar ken ik die dan? En lief antwoordt: van nergens jong. Niks gepresteerd. Hij heeft nochtans evi hanssen binnengedaan.
Lief zou graag hebben dat ze stoppen met over die jongen zijn piemel te praten.
Het is een vree wijs liedjes. Maar zo vals zeg. Het is te laag voor hem.
En het tempo versnelt niet genoeg, dat maakt het saai na het eerste refrein. Een mislukte poging om het grote Therapy? te zijn.
Spijtig, spijtig. Meer roepen; hoger zingen en ge moogt doorgaan.

Nelson: When I can’t find love
Alstublieft geen r ‘n b. Alstublieft geen r ‘n b.Alstublieft geen r ‘n b.
Oh. Weeral Gospel.
Mijn studentes van het eerste jaar zouden daar zot van zijn, ik hoor dat al.
Ik ga daar niet veel over schrijven, want ik heb nog altijd last van de Kaye Styles Fanclub van twee jaar geleden. Het is een mooie jongen, wat in zijn voordeel kan spelen. Laat maar doorgaan, we gaan daar mee winnen wegens het sms-doorsneepubliek. En het doet geen zeer aan de ogen en de oren als het stil genoeg staat.

Geena Lisa: Wheel of time
Geena Lisa. Bart Peeters zijn favoriete jong dink van vijf jaar geleden. Ze gaat veel met haar poep draaien, denk ik. Michel zal het graag zien.
Ze heeft een kostuum van majoretten aan en iets alsof ze op ruimtereis gaat. Bart De Pauw is daar voor haar, denk ik. Lief verstaat het harnas niet.
Het is duidelijk Urban Trad, en ze doet een Kylie, maar in plaats van sexy is het “ik moet straks de kindjes nog gaan halen aan de kleuterschool”. Er is wel over nagedacht met dat oost-blok-symbolisme.
Er wordt hier in koor oei geroepen als ze plots haar toon niet heeft.
Lief vindt: zelfde liedje en een lekkere huppelkut die er niet als een huisvrouw uitziet en ge hebt een winnaar.

Waarom praat bart peeters zo vaak naast zijn micro? Ow, t is al gedaan. Hop. Volgende week Rafken, peisk.

9 thoughts on “Eurosong – derde voorronde

  1. ik denk dat het er al uit was van gisteren, eigenlijk. Indien niet: mail mij, want mijn ochtendhoofd leest er duidelijk over.

  2. Di Bono. Geef mij maar de tijd dat em nog bij Square One zong en als God in België de lokale punkrockshows afschuimde. Toen zong em hoger, harder, en vooral, beter.

    Daarna heeft hij proberen potten te breken met Silverene. Maar de potten bleken te stevig voor zijn crèmekes-velleke.

    En inderdaad, het moet voor dieje mens ook niet plezant zijn om steeds dezelfde opmerkingen te krijgen.

  3. bart de pauw is misschien bezig met een film, lijkt mij geen goeie timing voor een nieuw tv-programma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *