Ik ben geen leesteken.

En als ik er al één was, dan had ik geen kwis nodig om mij te zeggen welk het was. Het zou een punt zijn. Punt.

Serieus jong, ik wil niet weten welke smaak ijscreme ik ben, welke kleur kerstboom (groen, misschien?), wat mijn bijbelse naam is of — ja hoor — welk soort BH ik ben. Ben, niet heb.

Het wordt helemaal te gek als half bloggend Vlaanderen de quiz du jour begint over te nemen. Kwisjes zijn even 2007 als skinny jeans, zeggen wij hier op Kerygma. En ze zijn enkel voor als een mens geen inspiratie heeft om iets op zijn blogue te zetten en toch compulsief aan zichzelf verplicht is om iets te posten. Laat het gaan, dames en heren, het is maar een website. Of zet er ook dagelijks zo’n delicious ding op, dan heb je binnen vijf jaar ook “minstens elke dag iets gepost”.

Maar bon, eigenlijk meen ik dat allemaal niet. En ik kan dat ook niet zo goed, mensen uitlachen. Maar ik vind wel dat het al veel te lang geleden is dat er nog eens gelachen werd met de Blogosfeer. Aangezien we het van Tom en Stijn niet meer moeten hebben sinds ze verliefd zijn op elkaar en enkel nog elkander pesten, vind ik dat we troonopvolgers moeten aanduiden om de honeurs waar te nemen. Uw kandidatuur in de commentaren, graag. De verkiezingen zullen met een quiz op blogthings gebeuren.

4 thoughts on “Ik ben geen leesteken.

  1. Ik kan geen quizke tegenkomen zonder het in te vullen, ik bekend schuld… Net zoals ik ook graag enquëtes invul. Het is een afwijking…

  2. Ik kan het toch ook niet laten, die onnozele kwisjes. En hmm, coffee ijskreem en zeer compatibel met chocolade, daar kan ik wel mee leven !-p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *