Genant.

Oh. Weet u wat ook genant is? Als je een zak maltesers hebt gekocht in de Colruyt en je kan niet wachten tot thuis. En je begint dus alvast in de auto te eten. Vol smaak en een beetje gulzig: zoals een mens Maltezers hoort te eten, kortom.

Als je dan voor het rood licht staat, en je lief draait zijn ruit open en vraagt aan de werkmannen in de camionette naast jullie of er “soms nog iemand een snoepke moet hebben”. En als al die werkmannen u dan een keihard uitlachen. Dat is genant.

7 thoughts on “Genant.

 1. Haha, dat lief van jouw… een échte vent dus. 😛

  Mijn vader kon mijn moeder stiepelzot krijgen in de winkel door onnozel te doen (manken, kar volladen,…)

  Ondertussen ben ik ook zo’n eigen manshumorist rijker. 😉 Voorlopig weet hij het nog binnen de perken te houden (al wijt ik dat aan zijn overvloed aan werk.)

  Hopelijk hebt ge toch zonder gêne van uw maltezers kunnen genieten…

 2. U moet eens bij de apotheek binnenstappen als er veel volk staat en luidop een doos condooms vragen, en er dan nog luider een doos aspirines er bijvermeldend terwijl je je vrouwtje lief aankijkt: “In het geval dat ge hoofdpijn zou krijgen schatje”
  Het gegniffel is niet van de lucht. Eens buiten kan je het wel schudden voor een half uurtje met je vrouwtje. Maar geestig, geestig, dat kunt ge U niet voorstellen.

  Was getekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *