De allerlaatste Loebas.

Na twee jaar en een 150 voorstellingen valt het doek definitief over Loebas, de eerste avondvullende van mijn lief. Henk Rijckaert, voor niet-kerygma-lezers.
Dat doekvallen gebeurt vanzelfsprekend in de Gentse thuisbasis der comedy: de Minardschouwburg. Op zaterdag 10 mei om precies te zijn. De Minard is groot, dus breng gerust uw vrienden en familie mee en vertel het verder. Het is uw allerlaatste kans, en er zal dan tegelijkertijd het één en ander op film vastgelegd worden, dus misschien wordt u wel vereeuwigd op DVD….

Sinds vandaag zijn er kaartjes te verkrijgen (10 en 12 euro), online of via het bespreekbureau van Vooruit (telefonisch of aan de balie).

Wie na dit bericht te lezen kaartjes besteld heeft, mag dat in een mailtje naar mij laten weten. Dan zorg ik voor een invitatie voor het feestje achteraf. Met drank, schone vrouwen en muzieks!

5 thoughts on “De allerlaatste Loebas.

  1. Vrijdag kom ik voor de eerste keer sedert een jaar van mijn berg richting België. Als er vrijdagnamiddag nog kaartjes zijn kom ik piepen. Vooral naar dat schone vrouwvolk dan.

    Was getekend

  2. Ik weet niet of m’n berichtje via de contactpagina doorgekomen is, maar mijn kaartjes zijn besteld!
    Ik ben dus zeker van de partij!
    Tot dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *