Hij komt.

Hij komt naar België, deze zomer. Concreet betekent dat: we kunnen weer met z’n allen een lamme duim krijgen van het repeat duwen op de telefoon om vervolgens drie dagen depressief te zijn dat we geen kaarten hebben.

Zes maand later kunnen we dan collectief boos worden over hoe every freakin BV het concert als beste concert van het jaar bestempelt in de eindejaarsvraagjes van wie-leest-die-vod-nog.

Ik zeg: als ge kaarten wilt bestellen, dan moet ge minimum tien CDs kunnen voorleggen ter bewijs van uw fanstatus. En een liedje kunnen voorzingen. Mensen die het op gitaar of piano kunnen spelen mogen twee kaarten bestellen.

Dat zou nog eens eerlijk zijn.

6 thoughts on “Hij komt.

 1. duimen worden getraind vanaf… nu! Je moet iets over hebben voor de halfgoden van deze wereld, toch ? (*zet frank’s wild years op repeat*)

 2. Link gaat naar geupdate artikel: Het management van Tom Waits ontkent de berichten dat er deze zomer een concert van de Amerikaanse zanger gepland is in het Paleis voor Schone Kunsten.

 3. Awoert @ management : zomaar neen zeggen.
  Awoert @ De Standaard : mensen blij maken met een dode mus.
  Awoert @ veelkopers-van-tickets : dan heb ik er geen.
  Awoert @ plan-ilse : 10 cd’s ? de meeste artiesten hebben er tegenwoordig zoveel niet meer voor ze doodvallen/rentenieren/slechtworden/splitten.

 4. Straf plan. Het eerste deel toch (ik ga meteen het volledige oeuvre van de man eens downloaden zie).
  Maar waarom moet je een liedje kunnen zingen als je naar een concert wil? Om massaal mee te kwelen als bij een K3 of Tokio Hotel-concert? Ik dacht dat het bij Waits eerder de bedoeling was goed te kunnen luisteren.
  En waarom krijgen gitaristen of pianisten twee tickets. Zijn die uitzonderlijk dik?

 5. Hij komt! Niet naar België, wel naar de buren. Parijs is ligt amper op een paar uur van eender waar in België en zij die het verder willen zoeken hebben nog keuze te over… Ik weet in elk geval wat ik komende maandag zal doen en met een beetje geluk waar ik de 25e of de 26e juli zal uithangen. Veel succes!

  Meer info op: http://www.eyeballkid.eu/glitteranddoom/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *