Vakantie.

Het is vakantie. Vakantie van school, maar ook — dit weekend — vakantie van de verbouwing. Maandag vliegen we er weer in, maar nu even niet. Daarmee dat we gisteren gingen eten in Marco Pollo, om vervolgens het hele paasweekverhaal te reconstrueren aan een ons zeer vertrouwde toog. Met de nachtbus teruggekeerd, uitgeslapen en dan naar de stad. Voor een tasty-burger en een zwaar shopping-manoeuver. En koffie, en slenteren in de straten.

Deugd dat dat kan doen, u heeft daar geen gedacht van.

4 thoughts on “Vakantie.

  1. En geen 48-uren ? Er valt hier nochtans heel wat te beleven : vraag ‘t maar eens aan uw ouders , ze zijn op een wat ongewone manier op ‘t zelfde moment wakker geworden -) ! In jullie tijd ging het er ook ruig aan toe ,maar dit breekt alle records . Jammer dat dit weer koren op de molen zal zijn van al die mensen die een hekel hebben aan jeugdclubs !Ik herinner me levendig de tijd dat jullie allemaal wilden bewijzen dat 48 uur (of langer) wakker blijven en drinken geen probleem was : ik zorgde voor ravitaillering , een douche en propere handdoeken , jullie konden blijven doorgaan en ik moest een paar keer per dag mijn badkamer verluchten . Ik merk dat het allemaal sterk begint af te zwakken : het verstand komt niet voor de jaren hé !

  2. Zwaar shopping-manoeuver, klinkt exact als wat ik al weken nodig heb. Mijn shopping was vanmiddag helaas enkel in Colruyt en Bio-Planet te doen, toch niet helemaal hetzelfde lol…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *