Wijvenweek – morgen al.

ww_banner_4501.gif
Door omstandigheden ben ik momenteel niet de meest alerte chica on the block, maar laat ik u alvast zeggen: vanaf morgen start de wijvenweek (dank u, Y. voor de site). U kunt alle vrouwen feedsgewijs volgen op wijvenblogs.be (dank u, M. voor het bloggedoe). Als u een vrouw bent, en u wilt ook meedoen: mail mij.
Als u een man bent: wees voorbereid op losgeslagen vrouwelijke hormonen. Een ganse week lang. Ha!

8 thoughts on “Wijvenweek – morgen al.

  1. wel handig: in plaats van bij al die wijven afzonderlijk langs te gaan, komen de wijven naar mij toe op wijvenblogs.be. Hoe schitterend is dat! 😉

  2. wijvenweek, trienentrimester, seutensemester, kippenkwartaal, bimbobiënnale, damesdag, juffrouwjaar… how long need I go on.
    Ik ben volledig voor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *