[Wijvenweek] Huishouden in mijn hoofd.

In mijn hoofd heb ik een huis waar je desnoods aan de vloeren kunt lekken. Pas op: u kunt aan onze vloeren lekken, maar de kans is groot dat ze naar chocolade, spagettisaus of soep smaken. In datzelfde hoofd bind ik een keukenschort voor wanneer ik welgemutst van mijn werk kom, waarop ik prompt de strijk begin te doen en de tafel dek met vers gesteven tafellinnen.
In mijn hoofd is er iedere dag dessert, is de ijskast altijd goedgevuld en ben ik nooit mijn sleutels kwijt. In mijn hoofd ben ik echter ook een grote slanke negerin die goed kan dansen en zingen, dus we kunnen gerust stellen dat realisme niet echt een topprioriteit is in mijn hoofd.

En wat doet een slimme vrouw dan? Ze brengt de heilige drievuldigheid van de schadebeheersing in huis: een Bosch, een natalia en de luiewijvenwinkel.

Het is graag gedaan.

4 thoughts on “[Wijvenweek] Huishouden in mijn hoofd.

  1. ik wil ook een Natalia…maar naar het schijnt zijn de natalia’s op in en rond Leuven. Booehoeee, da’s niet eerlijk. (dikke pruillip verschijnt nu op mijn gelaat).

    Ik heb het vroeger al gezegd, maar jij hebt zeer toffe schrijfstijl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *