Architect.

Vandaag kwam onze architect langs.
Euhm. Neen. Rewind. Vandaag kwam de man langs die onze architect zou zijn als we een architect nodig hadden. Tijl (van de kop koffie voor de tien miljoen, weet u nog?) sprak echter de legendarische woorden: een architect, ge hebt dat niet nodig. Dat gaat u veel geld kosten, en ge hebt al veel te goed in uw hoofd hoe het moet worden. Niets interessants aan voor ons, en een nutteloze kost voor u.

Waarop hij ons even bevestigde dat we alles wat we willen uitbreken mogen uitsmijten. En hij ons het telefoonnummer gaf van een zeer betrouwbare aannemer. Die ik dus morgen eens ga bellen voor een offerte zie.

Progress. En een sprankje vertrouwen in het verbouwingswezen terug.

5 thoughts on “Architect.

  1. Tijl! Van Tijl waarmee ik nog op kot gezeten heb! Wiens lief ik nog gered heb uit een brand op ons kot! OK, dat klinkt ietwat dramatischer dan het was. En Tijl, waarmee ik nog in de gazet gestaan heb met de nog dramatischere titel “Blokken met een drilboor naast je oor” omdat ze naast ons kot een school aan het bouwen waren. Tijden! Doet hem de groeten.

  2. Doen ze ook kleine verbouwingen? Ik heb schrik gekregen van architecten sinds de vorige keer en spijtig genoeg heb ik er wel één nodig om mijn huis aan te pakken.

  3. telefoonnummer staat op de site die ik link hierboven. bel gerust eens om het te vragen, met mijn groetjes.

  4. Onze ervaring leert dat dat twee dingen kan betekenen: of hij meent het, of hij ziet het niet zitten de verantwoordelijkheid op te nemen voor alle dingen die je er wil uitsmijten 🙂

  5. Als je toch al weet hoe het moet heb je alleen een technisch tekenaar nodig, en die zijn véél goedkoper dan die artiesten van architecten (niet helemààl denigrerend bedoeld).

    Wat dat uitbreken betreft zou ik toch even informeren bij een ingenieur of zo – en zo heb je er zeker in je kennissenkring. Tenzij je alles wil uitbreken behalve steunmuren. Maar (pop quiz) welke zijn de steunmuren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *