De dagen.

Koer geschuurd. Alles versleurd en andere kant koer ook geschuurd. Planten verpot. Koer gedweild. Planten van roze korrels voorzien. Andere planten water gegeven. Muur afgeschuurd. Was gedraaid. Was opgehangen. Nog was gedraaid. Papier gesorteerd. Glas gesorteerd. Kast opgeruimd. Gang opgeruimd. Eten gekookt. Paprika’s ingelegd. Nog eten gekookt. was opgehangen.

Alle huishoudwerk is gedaan, en de spoken in mijn hoofd zijn er nog steeds. Ik denk dat ik morgen eens een muur ga afkappen.

5 thoughts on “De dagen.

  1. Je mag ons huis ook altijd lenen als er nog spoken te verjagen zijn, hoor! Niet meteen om hier een muur komen af te breken, maar terras schuren, tuinwerk, grote kuis,… dient nog allemaal te gebeuren, zodus.

    Ik hoop in elk geval dat je je spoken verjaagd krijgt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *