Ogenschijnlijk.

Ik heb korte benen en ik ben lui. Ogenschijnlijk heeft het één niks met het ander te maken. En toch resulteert die combinatie in een bijzonder vervelend feit: ik heb ondertussen al drie zomerbroeken gekocht die nog moeten ingelegd worden. Maar naar de naaister rijden en het effectief laten doen: ho maar.

*zucht*

6 thoughts on “Ogenschijnlijk.

  1. ik kocht onlangs een leuke linnen broek en ik zag op dat moment een andere vrouw een soortgelijke langere broek passen. Ik dus naar die vriendelijke telefoneermevrouw die af en toe ook wel eens als verkoopster fuctioneert om naar die broek te vragen; was het dezelfde (djee) en kwamen de pijpen bij mij gewoon tot de helft van mijn onderbeen terwijl ze bij die andere vrouw gewoon lang was. Niet dat ze zoveel kleiner leek. Dus zie het zo; jij kunt je broeklengte nog kiezen 😉

  2. Ik dacht dat je toch tenminste zélf je broek zou inleggen, maar néén, zelfs te lui om ze naar de broekeninlegster te brengen! Dat is gelijk mensen die te lui zijn om de afwas in de afwasmachine te zetten 🙂

    Waar is de tijd dat dat allemaal nog artisanaal gebeurde? Potten en pannen en kleren in een grote mand en ermee naar de Leie om ze daar schoon te wrijven. Dàt waren nog eens tijden!

  3. Driekwartsbroeken voor langerds zijn altijd juist ietsken te kort. Zot word ik daar van. Mijn luiheid is wel in dat stadium dat ik ze laat inkorten in de winkel zelf. kost was meer, maar hey, elk ‘t zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *